Aanleg

image00083

Egaliseren

Bij egaliseren wordt de grond vlak gelegd zoals u zelf wilt door middel van een kilverbord. Deze kan handmatig aangestuurd worden voor een natuurlijke tuin. Voor een strakke tuin of bijvoorbeeld een bedding voor bestratingswerkzaamheden wordt het kilverbord aangestuurd door een dubbelafschotlaser.

image00008

Zaaien

Als de grond klaar ligt kan er gras gezaaid worden. Bij deze machine wordt de grond eerst los gemaakt door een rotorkopeg. Vervolgens valt het graszaad gedoseerd op het zaaibed en wordt ondergewerkt door de rol aan de machine.

Met deze machine kunnen verschillende soorten graszaad gezaaid worden van speel/ siergazons, bermen, weide tot sportvelden.

Om de klant zoveel mogelijk tegemoet te komen en in elke tuin van klein naar groot terecht te kunnen maken we gebruik van deze machine van 1,50 - 2,20 meter breed.

image00095

Frezen

Om de oude grasmat te verpulveren gebruiken we een 1000-toeren frees. Zo kan de oude grasmat kort worden gefreesd en kunnen we starten met de aanleg van een nieuw gazon.

Deze machine hebben wij in het groot en in het klein, zodat we de juiste machine in kunnen zetten voor verschillende projecten.

image00074

Spitten

Het is vaak beter om de grond goed los te maken. Met deze spitmachine spit je door de freeslaag heen. Hierdoor kan het water goed weg trekken en creëer je een juiste bodem voor uw gazon. Ook wordt deze machine vaak gebruikt om bemesting onder te werken.

Graag zijn we u van dienst